кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

English languageБългарски език
Бойни техники за самозащита
« Назад
Скъпи приятели, каним ви да участвате в нови групови занимания с изучаване на Бойни техники за самозащита.
Те ще се провеждат всеки вторник и петък в познатата ви зала в кв. Иван Вазов, близо до НДК, с адрес: София, ул. Димитър Манов 18, вход от ул. Балша.
В тренировките са включени прийоми от западния бокс, кикбокс, борба, самбо и др., приспособени за защита от агресия, но и приложими в единоборства със състезателен характер.
Практиката дава възможност за запознаване с детайли и закономерности в непредвидимостта на уличния бой като обръща специално внимание на взаимната връзка между различни стилове.
Особен акцент се поставя на работата за повишаване психическата устойчивост на практикуващите.
Аргументираното и достъпно анализиране на техниките спомага за по-лесното им осмисляне и разбиране от всеки. В залата ни цари уважително и подкрепящо отношение, което е гаранция за спокойното и качествено усвояване на материала в позитивна, приятелска среда.
Всеки практикуващ получава достатъчно и задълбочено внимание независимо от нивото или персоналните си качества.
Ако имате интерес към бойните спортове и изкуства, и искате да се развивате в тях, това е вашето място. Предварително записване не е необходимо, но ще се радваме да се чуем ако имате въпроси.
Водещ инструктор е Мариан Христов – като състезател преминава през кикбокс, самбо, бокс и борба в школата на ЦСКА. Има преподавателски опит като треньор на любители и професионалисти в различни стилове на бойните спортове и изкуства (ММА, Кrav Maga и др.).
За контакти:
0884 133 028
0898 586 003

кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

^