кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

English languageБългарски език
Изпити в КФЦ "Сюангуей" - 25.01.2020г
« Назад

На 25.01.2020 се проведе годишният изпит на КФЦ "Сюангуй". В залата се събраха над 50 ученици (и почти още толкова зрители) от всички възрасти и нива на напредналост, готови да тестват силата на духа и уменията си в различните стилове, които се преподават в клуба - Тайдзи цюан, Шаолин цюан, Уин Чун кюн, Ескрима и Джийт Кун до.

Вълнение и радостно нетърпение се носеха във въздуха - всеки практикуващ се стремеше да покаже най-доброто от себе си. По-опитните помагаха на по-притеснителните и неумелите, а изпитващите дадоха своя максимум, така че трудът и постоянството на практикуващите да бъдат справедливо възнаградени. Бяха промотирани новите инструктори в различните стилове пред Сюангуй общността.

Независимо от това кой каква степен получи и дали беше участник или зрител, всеки успя да предизвика сам себе си и да си свери часовника докъде в практиката е стигнал. Всеки възрастен успя да се огледа в любопитните очи на младото поколение на клуба, а всеки начинаещ - да се докосне до недостъпното наглед високо майсторство. Духът на Кунфу беше с нас!

Благодарим на всички наши учители, които са ни изградили или са ни помогнали по пътя, защото развивайки техните знания ние продължаваме традицията.

Снимки от събитието

Изпити в Сюангуей – преживяване, което развива

кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

^