кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

English languageБългарски език
Семинар по Кунфу с лаошъ Валери Иванов
« Назад

                                   

             Семинар по Сюангуей Кунфу

      25 – 26.02.2017

 

 

Тема на семинара – Приложение на „бутащи“ и „лепкави“ ръце в различните бойни изкуства.

Програма:

Време на провеждане

25.02.2017 г /събота/ от 12,00 - 16,30ч.

26.02.2017 г /неделя/ от 12,00 - 16,30ч.

Място на провеждане - гр. София, ул. Балша No.19-21

Какво ми е необходимо – спортен екип

Водещ учител - лаошъ Валери Иванов

Валери Иванов e създател и ръководител на Кунфу център „Сюангуей”, негов председател и представляващ сдружението от 1995г. По образование е юрист, с професия адвокат.

С бойни изкуства се занимава от 1984 г, като започва с джудо и карате киокушинкай, а от 1989 г. практикува китайски бойни изкуства – кунфу, ушу.

От 1991 г. става инструктор, а от 1994 г. е старши инструктор като  специализира: Тайдзи цюан /Ян, Чън и У/, Уинчун куен, Шаолин цюан, Син и цюан.

През 1995 г. създава Кунфу център „Сюангуей” с 10 групи в страната и Европа /Австрия, Великобритания и Холандия/. В дейността на центъра се развиват множество стилове и направления на бойните изкуства: Тайдзи цюан /тай чи/ на фамилиите Ян, Чън и У, Уинчун куен/Винг Чун/, Шаолин цюан, Джийт кун до, Филипино кали и ескрима, капоейра Ангола и Режионал.

През 1999 г.  създава първата група по Капоейра в България /и в Югоизточна Европа/ - Лута Негра, давайки тласък на развитието на изкуството у нас.

Автор е на две книги и на много статии в периодичния печат и глобалната мрежа. Участва и дава интервюта в предавания за изкуствата, които преподава в различни медии, като bTV, bTV ACTION, NOVA, BNT1, БНР и др.

Провеждал е обучения в образователни институции като Военна Академия „Г.С.Раковски“, институт Конфуций, НБУ и др.

Води лекции и семинари в бизнес и корпоративните среди, представящи кунфу като бойно изкуство с приложение в съвременната жизнена, делова и бизнес среда.

Какво ще получите?

Ако искате да разберете:

Какво представляват нашите семинари?

За кого са?

Защо да присъствате?

Кое е различно в Сюангуей Кунфу?

Може ли Кунфу семинарите да решат проблемите ми?

Записване

Участието става с предварително записване, поради ограничеността на местата с оглед провеждането на оптимален учебен процес

ПОБЪРЗАЙТЕ! Запишете се за участие на:

e-mail: xuangui@abv.bg - в имейла пишете трите си имена и телефон за връзка.

тел: 0898 761 809 - Божидар Станчев

web: www.xuangui.com

Цена

50 лв.

За членове на Сюангуей – попитайте инструктора си за специална цена.

кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

^