кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

English languageБългарски език
Уроци - ОПОЗНАВАНЕ НА СИЛАТА
« Назад

ОПОЗНАВАНЕ НА СИЛАТА

по метода „Сюангуей”

 

Методът „Сюангуей” в бойните изкуства дава възможност за разбиране и овладяване на взаимодействието между енергийните форми независимо от практикуваната дисциплина, боен стил или традиция.

Разбирането за енергийното взаимодействие поставя овладяването на бойните дисциплини и техника на единна основа, преподаването на която е пряко и напълно допустимо и възможно.

Използването на тази обща основа може да бъде достъпно преподавано и гарантира постигането на качество, необвързано с определен стил, майстор или традиция.

Тя предполага разработването на универсални качества за различаване на енергийните състояния, сили и форми на взаимодействие за постигане на контролираното им използване.

Богатият ни опит позволява правенето на преки връзки, аналогии и съпоставки, които ясно предават посланието ни в многообразния свят на бойните изкуства и безкрайните проявления на нашето съществуване.

Придобитото познание е пряко приложимо във всяко ежедневие, семейството и всички социални групи, бизнеса и работата, за поддържане на здравето, тонуса и психическата устойчивост и всички области в които смятате това за необходимо.

 

Уроците ще се проведат в събота 23-ти и 30-ти юли 2016 г., от 12.00 до 15.00 часа

На адрес: гр. София в близост до НДК, ж.к. Иван Вазов, ул. Балша № 7-9

На цената на пет билетчета за градски транспорт в София /осем лева/.

За повече информация тел.: +359 898 586 003

 

За участие е необходимо Вашето присъствие! )))

кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

^