кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

English languageБългарски език
Инструкторски курс по бойни изкуства с ГМ Любомир Йорданов 20-21.02.2016г
« Назад

Инструкторски курс по бойни изкуства

с ГМ Любомир Йорданов

20-21.02.2016г, София

 

Уважаеми приятели,

 

ИМАСТИ и Кунфу Център „Сюангуей” с удоволствие Ви канят да вземете участие в зимния инструкторски  курс по бойни изкуства в гр. София.

 

 

 

Преподавател ще бъде Гранд  майстор Любомир Йорданов*

 

Теми**:

 

**съобразно философията и стратегията на Джийт Кун До /JKD/ и Джун Фан Гунфу /изкуството на Брус Лий/

Могат да вземат участие практикуващи с ученически степени, желаещи да се развиват като инструктори, както и настоящи инструктори и помощник-инструктори от различни стилови направления.

Семинарът ще бъде с обща продължителност 10 астрономически часа - разделен по 5 часа на ден, като е предвидена почивка за деня.

 

Препоръчително е носенето на чифт боксови или уредни ръкавици, лапи, палки и лични предпазни средства (слабини, подбедрици, уста).

 

Дати на провеждане: 20.02.2016г /събота/   от  12,00ч.

21.02.2016г /неделя/  от  12,00ч.

 

Място на провеждане: София, кв. Иван Вазов, ул. Димитър Манов No.18

 

За записване и допълнителна информация: Божидар Станчев: 0898 761 809,

e-mail:          bostex@abv.bg

                   www.xuangui.com

 

 * ГМ Любомир Йорданов има повече от 10 години оперативен стаж в Министреството на Вътрешните Работи (капитан от резерва). Работил е като инспектор в сферата на националната сигурност. Бил е командир на първа група за тактически действия в РДВР - Плевен. Отговарял е за бойно-приложната, стрелкова и тактическа подготовка. Завършил е Академията на МВР, специалност "Национална сигурност и опазване на обществения ред" - магистърска степен; СУ "Климент Охридски" - специалност "Право" - Магистърска степен; курс за ръководни кадри в Академията на МВР.
Директорът на IMASTI е главен инструктор в сферата на: Невъоръжена тактическа подготовка, Тактическа стрелкова подготовка, Тактическа подготовка за полицейски и специални подразделения, Персонална сигурност и защита, Банкова и фирмена сигурност и охрана. Работил е по защита на отбранителната промишленост и защита на класифицирана информация. Специализирал в САЩ и Израел, организатор на конференции и курсове с американски, израелски и английски експерти по антитероризъм.
Член на Американското Общество по полицейско обучение, на Международната Асоциация на полицейските инструктори по стрелба. Представител е на Ес Ти Ти Ю /специализирана тактическа учебно-тренировъчна група/ - Лос Анджелис, САЩ. Член на АСИС (Американско Общество за Промишлена Сигурност). Член на IACSP (Международна асоциация на специалистите по сигурност и антитероризъм).

ГМ Любомир Йорданов е главен инструктор на IMASTI (Международен Институт по Бойни Изкуства и Специални Тактики) и има повече от 45 години стаж в бойните изкуства. Той започва с Шото-кан карате първите 5 години, след това 1 година в Йоши-мон карате , получава черен колан в карате през 1980г. През следващите 35 години усилено практикува Джун Фан Джийт-Кун-До (ДКД) и има над 35 години стаж във Филипинските бойни изкуства.

Любомир Йорданов е Гранд майстор в Джийт Кун До и 8 дан черен колан по Досе Парес Ескрима/Ескридо.  Представител е на IMB (International Martial Arts & Boxing) Академия в САЩ с президент Гранд майстор Ричард Бустило, на Досе Парес Федерация на Филипините, с президент Сюприм грандмастер Какой Канйете и на Хаястан Събмишън Граплинг Доджо, с директор майстор Гокор Чивичиян. Любомир Йорданов е регионален представител на Образователната Фондация на Брус Лий.      

 

www.imasti.org

 

кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

^