кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

English languageБългарски език
Уъркшоп по УИН ЧУН с h.b.Нино Бернардо
« Назад

Уъркшоп по УИН ЧУН с h.b.Нино Бернардо

Скъпи приятели,

Кунфу център "Сюангуей" с удоволствие ви кани да вземете участие в Летния Уин Чун семинар на 01-02.08.2015 с h.b. НИНО БЕРНАРДО в София.

Уин Чун Уъркшопът е посветен на изследването на ситуациите, в които човек е уплашен или ядосан. Това изследване чрез похватите на Уин Чун ще даде възможност да разгледаме себе си, критичните ситуации и нашите реакции в диалога с околните. Това ще позволи на участниците да се забавляват с Уин Чун практиката, докато се учат и се потапят все по-надълбоко в материята!  През призмата на Уин Чун те ще усетят осъзнаването /манипулирането/ на поведението, когато човек е глупав и опасен, е начин за личностното развитие и разбиране на скритите механизми, движещи хората.

Уин чун „лепкави ръце” се изучават самостоятелно или в съчетание с различни стилове. Дори да не практикувате Уин чун, а други бойни изкуства, „лепкави ръце” ви обогатяват и допълват с качества, без по никакъв начин да влизат в разрез с основната ви практика.

h.b. Нино Бернардо въвежда научния метод в преподаването и обяснява практиката в бойните изкуства през погледа на физик, механик, инженер и архитект.

Той е космополитна личност с китайска, филипинска и каталунска кръв, говори 7 езика, и даже малко български! Ученик е на легендарния Уонг Шун Льонг и въпреки своите 69 години, не престава да търси и да се развива в бойните изкуства.

Зареден с енергия и нови идеи, Нино изпълва семинарите си с много информация, интересни истории и лавина от шеги. Преживяване, което със сигурност си заслужава....

Време и място на провеждане:

гр.София – 01.08.2015г., събота 12,00-16,30ч

                   02.08.2015г., събота 12,00-16,30ч

УЧАСТИЕТО СТАВА САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ. МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

Правила за провеждане:

Уъркшоп- семинарът ще бъде 8 астрономически часа, разпределени в два дена.

В залата ще бъдат допускани само участниците, платили таксата, без значение дали ще бъдат зрители или активни участници.

Снимането и филмирането са строго забранени!

Ще има официален фотограф на семинара, но КФЦ „Сюангуей” не притежава правата за разпространение на снимковия материал.

Ще бъде отделено време за групова и индивидуални снимки  в края на семинара.

 

За повече информация и контакт:

Божидар Станчев
тел: 0898 761 809

e-mail: bostex@abv.bg
www.xuangui.com

кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

^