кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

English languageБългарски език
Ескрима и Джийт Кун До инструкторски семинар
« Назад

Ескрима и Джийт Кун До инструкторски семинар

София 2014г.

с ГМ Любомир Йорданов

 

Уважаеми приятели,

 

с удоволствие Ви каним да вземете участие в зимния инструкторски семинар по Ескрима и Джийт Кун До в София.

 

Преподавател ще бъде Гранд майстор Любомир Йорданов*

 

Тема: Инструкторски семинар

Jun Fan /базовото изкуство на Брус Ли/; Jeet Kune Do /JKD боксинг, JKD кикбоксинг, тай боксинг/; Трапинг във всички фази на JFJKD; Ескрима Кали Арнис (Филипински бойни изкуства); Досе Парес Ескрима.

Могат да вземат участие практикуващи, желаещи да се развиват като инструктори,  както и настоящи инструктори и помощник-инструктори.

Въпреки инструкторската му насоченост, семинарът е напълно подходящ и за практикуващи с ученически степени, независимо от нивото им.

Семинарът ще бъде с обща продължителност 10 астрономически часа - разделен по 5 часа на ден, като е предвидена почивка за деня.

 

Дати на провеждане: 15.11.2014г /събота/   от  12,00ч.

                                           16.11.2014г /неделя/  от  12,00ч.

 

Място на провеждане: София, кв. Иван Вазов, ул. Димитър Манов No.18

 

Такса: 100 лв. за двата дни или 70 лв. за един ден.

– сертификат за участие ще получат само участвалите в двата дни.

 

За записване и допълнителна информация:

 

ГМ Любомир Йорданов: 0887 926 736, e-mail:  imasti_yordanov@yahoo.com

         www.imasti.org

 

Божидар Станчев: 0898 761 809, e-mail:             bostex@abv.bg

                     www.xuangui.com

 

* ГМ Любомир Йорданов има повече от 10 години оперативен стаж в Министреството на Вътрешните Работи (капитан от резерва). Работил е като инспектор в сферата на националната сигурност. Бил е командир на първа група за тактически действия в РДВР - Плевен. Отговарял е за бойно-приложната, стрелкова и тактическа подготовка. Завършил е Академията на МВР, специалност "Национална сигурност и опазване на обществения ред" - магистърска степен; СУ "Климент Охридски" - специалност "Право" - Магистърска степен; курс за ръководни кадри в Академията на МВР.
Директорът на IMASTI е главен инструктор в сферата на: Невъоръжена тактическа подготовка, Тактическа стрелкова подготовка, Тактическа подготовка за полицейски и специални подразделения, Персонална сигурност и защита, Банкова и фирмена сигурност и охрана. Работил е по защита на отбранителната промишленост и защита на класифицирана информация. Специализирал в САЩ и Израел, организатор на конференции и курсове с американски, израелски и английски експерти по антитероризъм.
Член на Американското Общество по полицейско обучение, на Международната Асоциация на полицейските инструктори по стрелба. Представител е на Ес Ти Ти Ю /специализирана тактическа учебно-тренировъчна група/ - Лос Анджелис, САЩ. Член на АСИС (Американско Общество за Промишлена Сигурност). Член на Националната Асоциация на тактическите офицери - САЩ.

ГМ Любомир Йорданов е главен инструктор на IMASTI (Международен Институт по Бойни Изкуства и Специални Тактики) и има повече от 42 години стаж в бойните изкуства. Той започва с Шото-кан карате първите 5 години, след това 1 година в Йоши-мон карате , получава черен колан в карате през 1980г. През следващите 35 години усилено практикува Джун Фан Джийт-Кун-До (ДКД) и има над 35 години стаж във Филипинските бойни изкуства.

ГМ Любомир Йорданов притежава 8 дан черен колан и е представител на IMB (International Martial Arts & Boxing) Академия в САЩ с президент Грандмастер Ричард Бустило. Любомир Йорданов е също представител на Досе Парес Федерация на Филипините, с президент Сюприм грандмастер Какой Канйете; представител на Хаястан Събмишън Граплинг Доджо, с директор майстор Гокор Чивичиян. Любомир Йорданов е регионален представител на Образователната Фондация на Брус Лий.

кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

^