кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

English languageБългарски език
Джийт Кун До инструкторски семинар
« Назад

Джийт Кун До инструкторски семинар

София 2013г.

с ГМ Любомир Йорданов

 

Уважаеми приятели,

 

с удоволствие Ви каним да вземете участие в пролетния инструкторски  семинар по Джийт Кун До в София.

 

Преподавател ще бъде Гранд майстор Любомир Йорданов*

 

Тема: Инструкторски семинар

Jun Fan /базовото изкуство на Брус Ли/; Jeet Kune Do /JKD боксинг, JKD кикбоксинг, тай боксинг/; Трапинг във всички фази на JFJKD; Ескрима Кали Арнис (Филипински бойни изкуства); Досе Парес Ескрима.

Могат да вземат участие практикуващи, желаещи да се развиват като инструктори с ученически степени, както и настоящи инструктори и помощник-инструктори.

Семинарът ще бъде с обща продължителност 10 астрономически часа - разделен по 5 часа на ден, като е предвидена почивка за деня.

 

Дати на провеждане: 08.06.2013г /събота/   от  14,00ч.

09.06.2013г /неделя/  от  12,00ч.

 

Място на провеждане: София, кв. Иван Вазов, ул. Димитър Манов No.18

 

За записване и допълнителна информация:

 

ГМ Любомир Йорданов: 0887 926 736, e-mail:  imasti_yordanov@yahoo.com

       www.imasti.org

 

Божидар Станчев: 0899 232 664, e-mail:            bobystanchev@yahoo.com

                   www.xuangui.com

 

* ГМ Любомир Йорданов има повече от 10 години оперативен стаж в Министреството на Вътрешните Работи (капитан от резерва). Работил е като инспектор в сферата на националната сигурност. Бил е командир на първа група за тактически действия в РДВР - Плевен. Отговарял е за бойно-приложната, стрелкова и тактическа подготовка. Завършил е Академията на МВР, специалност "Национална сигурност и опазване на обществения ред" - магистърска степен; СУ "Климент Охридски" - специалност "Право" - Магистърска степен; курс за ръководни кадри в Академията на МВР.
Директорът на IMASTI е главен инструктор в сферата на: Невъоръжена тактическа подготовка, Тактическа стрелкова подготовка, Тактическа подготовка за полицейски и специални подразделения, Персонална сигурност и защита, Банкова и фирмена сигурност и охрана.
Работил е по защита на отбранителната промишленост и защита на класифицирана информация. Специализирал в САЩ и Израел, организатор на конференции и курсове с американски, израелски и английски експерти по антитероризъм.
Член на Американското Общество по полицейско обучение, на Международната Асоциация на полицейските инструктори по стрелба. Представител е на Ес Ти Ти Ю /специализирана тактическа учебно-тренировъчна група/ - Лос Анджелис, САЩ. Член на АСИС (Американско Общество за Промишлена Сигурност). Член на Националната Асоциация на тактическите офицери - САЩ.

ГМ Любомир Йорданов е главен инструктор на IMASTI (Международен Институт по Бойни Изкуства и Специални Тактики) и има повече от 40 години стаж в бойните изкуства. Той започва с Шото-кан карате първите 5 години, след това 1 година в Йоши-мон карате , получава черен колан в карате през 1980г. През следващите 33 години усилено практикува Джун Фан Джийт-Кун-До (ДКД) и има над 30 години стаж във Филипинските бойни изкуства.Притежава седми дан по Досе Парес ескрима и Ескридо и е един от тримата гранд майстори за европа и признат на филипините.

ГМ Любомир Йорданов е представител на IMB (International Martial Arts & Boxing) Академия в САЩ с президент Грандмастер Ричард Бустило. Любомир Йорданов е също представител на Досе Парес Федерация на Филипините, с президент Синиър грандмастер Какой Канети; представител на Хаястан Събмишън Граплинг Доджо, с директор майстор Гокор Чивичиян. Любомир Йорданов е регионален представител на Образователната Фондация на Брус Лий.

кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

^