кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

English languageБългарски език
Военна Академия

Във Военна академия „Г. С. Раковски” е организиран курс по бойни спортове

Военна академия "Г. С. Раковски" е най-старото висше военно училище в България. Тя е създадена със Закон, приет от ХV народно събрание на 1 март 1912 г.

На основание заповед № 3Z-1033/23.11.2012 г. на началника на ВА „Г.С. Раковски“ в спортната зала на Академията се провежда курс по бойни спортове.

Целта на курсa е повишаване на общата физическа подготовка на обучаемите и придобиване и развиване на основни умения по бойни спортове.

В курса участват военнослужещи и граждански лица от преподавателския състав на Академията и слушатели. Заниманията продължават и през тази учебна година. В курса могат да се запишат и нови участници. Заповядайте!

Преподаватели са г-н Божидар Станчев и г-н Валери Иванов.

Тренировките се провеждат  всеки вторник и четвъртък от 14.30ч.

Инж.Божидар Станчев е съосновател и заместник председател на УС на Кунфу център „Сюангуей” – Уин Чун, Джийт кун до и Филипински бойни изкуства /Арнис, Ескрима и Кали/.  Официален представител и главен инструктор – сифу за България /4 дан/  – на Традиционната организация по Уин Чун и Ескрима (I Kwoon). Г-н Станчев е full instructor /5 дан/ към Международния институт по бойни изкуства и специални тактики (IMASTI).  Специализирал е по дисциплините: Джун ФанДжийт Кун До, Западен Бокс, JKD Кик Бокс, Тай Бокс, Граплинг и Филипински Бойни изкуства. Инструктор по невъоръжена тактическа подготовка и използване на помощни средства към IMASTI при провеждането на специализирани обучения на охранителни екипи.

кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

^