кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

English languageБългарски език
Отворен инструкторски семинар с ГМ Любомир Йорданов
« Назад

Отворен инструкторски семинар с ГМ Любомир Йорданов

04 – 05.11.2017

 

Уважаеми приятели,

Кунфу център “Сюангуей” с удоволствие Ви кани да вземете участие в зимния  семинар по Ескрима и Джийт Кун До в София. Преподавател ще бъде грандмайстор Любомир Йорданов.

 

Поради прогресивната система за трениране и специалния метод на преподаване, в семинара могат да вземат участие инструктрори, кандидат инструктори и старши ученици.

Програмата ще включва аспекти от: Jeet Kune Do, Cacoy Doce Pares Eskrima, Eskrido, Pangamot, FMA, Submission Grappling, MMA

Семинарът ще бъде с обща продължителност 10 астрономически часа - разделен по 5 часа на ден, като е предвидена почивка за деня.

Препоръчително е носенето на чифт палки, учебен нож и чифт лапи.

 

Място на провеждане: гр. София, ул. "Св. Пимен Зографски" №37 - НЗБ "Дианабад"

 

Време на провеждане:

04.11.2017 г /събота/ от 12,00 - 17,00ч.

05.11.2017 г /неделя/ от 10,00 - 15,00ч.

 

 

За повече информация и контакт:

e-mail: bostex@abv.bg

            www.xuangui.com

            www.imasti.org

 

* ГМ Любомир Йорданов има повече от 10 години оперативен стаж в Министерството на Вътрешните Работи (капитан от резерва). Работил е като инспектор в сферата на националната сигурност. Бил е командир на първа група за тактически действия в РДВР - Плевен. Отговарял е за бойно-приложната, стрелкова и тактическа подготовка. Завършил е Академията на МВР, специалност "Национална сигурност и опазване на обществения ред" - магистърска степен; СУ "Климент Охридски" - специалност "Право" - Магистърска степен; курс за ръководни кадри в Академията на МВР.
Директорът на IMASTI е главен инструктор в сферата на: Невъоръжена тактическа подготовка, Тактическа стрелкова подготовка, Тактическа подготовка за полицейски и специални подразделения, Персонална сигурност и защита, Банкова и фирмена сигурност и охрана. Работил е по защита на отбранителната промишленост и защита на класифицирана информация. Специализирал в САЩ и Израел, организатор на конференции и курсове с американски, израелски и английски експерти по антитероризъм.
Член на Американското Общество по полицейско обучение, на Международната Асоциация на полицейските инструктори по стрелба. Представител е на Ес Ти Ти Ю /специализирана тактическа учебно-тренировъчна група/ - Лос Анджелис, САЩ. Член на АСИС (Американско Общество за Промишлена Сигурност). Член на IACSP (Международна асоциация на специалистите по сигурност и антитероризъм).

ГМ Любомир Йорданов е главен инструктор на IMASTI (Международен Институт по Бойни Изкуства и Специални Тактики) и има повече от 44 години стаж в бойните изкуства. Той започва с Шото-кан карате първите 5 години, след това 1 година в Йоши-мон карате , получава черен колан в карате през 1980г. През следващите 35 години усилено практикува Джун Фан Джийт-Кун-До (ДКД) и има над 36 години стаж във Филипинските бойни изкуства.

Любомир Йорданов е Гранд майстор в Джийт Кун До и 8 дан черен колан по Досе Парес Ескрима/Ескридо.  Представител е на IMB (International Martial Arts & Boxing) Академия в САЩ с президент Гранд майстор Ричард Бустило, на Досе Парес Федерация на Филипините, с президент Сюприм грандмастер Какой Канйете и на Хаястан Събмишън Граплинг Доджо, с директор майстор Гокор Чивичиян. Любомир Йорданов е регионален представител на Образователната Фондация на Брус Лий.         

кунг фу уин чун,джийт кун до, тай дзи чуан,шаолин чуан.кунфу винг чун,шаолин цюан,тай чи чуан,тренировки по бойни изкуства,капоейра,ушу,школа за източни бойни изкуства

^